Розпорядження про здійснення повноважень

30.04.2014 09:46   -
Автор:
УКРАЇНА
ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Від 28.04.2014 № 562/2к
Про здійснення повноважень
У зв’язку із скоєнням 28.04.2014 відносно Харківського міського голови Кернеса Геннадія Адольфовича замаху на вбивство, внаслідок якого за інформацією Департаменту охорони здоров’я від 28.04.2014 № 01‑710 Кернес Г. А. отримав важке проникаюче вогнепальне поранення з пошкодженням життєво важливих внутрішніх органів, його перебуванням у теперішній час у вкрай важкому стані у комунальному закладі охорони здоров’я «Харківська міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мєщанінова», враховуючи неможливість виконання Кернесом Г. А. повноважень Харківського міського голови, відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
1. Здійснення передбачених законом повноважень Харківського міського голови тимчасово покладається на секретаря Харківської міської ради Новака Олександра Миколайовича на строк до відновлення працездатності міського голови.
2. Директору Департаменту Харківської міської ради у справах інформації та зв’язків з громадськістю Сидоренку Ю. С. оприлюднити це розпорядження у друкованому виданні Харківської міської ради газеті «Харьковские известия» та на офіційному сайті Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету.
Секретар міської ради О. М. Новак