Рішення про передачу майна в господарське відання комунальному підприємству «Санепідсервіс»

12.09.2016 07:07   -
Автор:
У К Р А Ї Н А
ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Від 07.09.2016 № 608

Рішення

про передачу майна в господарське відання комунальному підприємству «Санепідсервіс»

На підставі статей 78, 136 Господарського кодексу України, підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи клопотання Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради, звернення комунального підприємства «Санепідсервіс», керуючись статтею 59 зазначеного Закону, виконавчий комітет Харківської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Передати в господарське відання комунальному підприємству «Санепідсервіс» нежитлову будівлю літ. «А-3» загальною площею 1 256,3 кв. м по вул. Гольдбергівській, 104 первісною вартістю 1 375 568,77 грн.
2. Управлінню комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради (Солошкін В. М.) здійснити в установленому порядку передачу майна згідно з пунктом 1 рішення.
3. Доручити Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради забезпечити оприлюднення рішення в установленому порядку в 5-денний термін з дня його прийняття.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови — директора Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради Фатєєва М. І.
Міський голова Г. А. Кернес