Решение О внесении изменений в решение исполнительного комитета Харьковского городского совета от 09.11.2011 г. № 804

16.03.2013 00:16   -
Автор:

У К Р А Ї Н А
ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА Проект
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Від ________________ № ________

Рішення

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради
від 09.11.2011 р. №804 «Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова»

У зв’язку з необхідністю приведення положень Порядку пайової участі замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова, затвердженого рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 09.11.2011 р. №804 «Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова», до норм чинного законодавства, на підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст. ст. 27, 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 09.11.2011 р. № 804 «Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова», виклавши додаток до рішення в новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту економіки та комунального майна Фатєєва М.І.
Міський голова Г.А. Кернес


У К Р А И Н А
ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ СОВЕТ Проект
ХАРЬКОВСКОЙ ОБЛАСТИ
ИСПОЛНИТЕЛЬНЫЙ КОМИТЕт
От ________________ № ______

Решение

О внесении изменений в решение исполнительного комитета Харьковского городского совета от 09.11.2011 г. № 804
«О долевом участии заказчиков в развитии инфраструктуры г. Харькова»
В связи с необходимостью приведения положений Порядка долевого участия заказчиков в развитии инфраструктуры г. Харькова, утвержденного решением исполнительного комитета Харьковского городского совета от 09.11.2011 г. № 804 «О долевом участии заказчиков в развитии инфраструктуры г. Харькова», к нормам действующего законодательства, на основании Закона Украины «О регулировании градостроительной деятельности», руководствуясь ст. ст. 27, 31, 59 Закона Украины «О местном самоуправлении в Украине», исполнительный комитет Харьковского городского совета
РЕШИЛ:
1. Внести изменения в решение исполнительного комитета Харьковского городского совета от 09.11.2011 г. № 804 «О долевом участии заказчиков в развитии инфраструктуры г. Харькова», изложив приложение к решению в новой редакции (прилагается).
2. Контроль за исполнением данного решения возложить на заместителя городского головы – директора Департамента экономики и коммунального имущества Фатеева М.И.
Городской голова Г.А. Кернес