ПовIдомлення про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради

16.03.2013 00:15   -
Автор:

ПовIдомлення

про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради
«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 09.11.2011р. №804
«Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова»
З метою забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку міста та залучення замовників до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Харкова, на підставі Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» управлінням, соціально-економічного розвитку, планування та обліку Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 09.11.2011р. № 804 «Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова». Основною складовою якого є проект Порядку пайової участі замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова у новій редакції з урахуванням змін чинного законодавства. Головною зміною Порядку є перерахування коштів пайової участі до бюджету м. Харкова до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію.
На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004р. №308, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до вищевказаного проекту рішення, у цьому номері газети «Харьковские известия» публікується аналіз регуляторного впливу та проект рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 09.11.2011р. №804 «Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Харкова» та буде розміщено на сайті Харківської міської ради http://www.city.kharkov.ua.
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради приймаються в письмовому вигляді розробником протягом одного місяця з дня його опублікування за адресою: м. Харків-61003, майдан Конституції,7, кімн. 67 (тел.: 731 61 74).
Заступник директора Департаменту економіки та комунального майна – начальник управління
соціально- економічного розвитку, планування та обліку Я.А. Мусієнко