Повідомлення Про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном»

02.03.2013 00:33   -
Автор:

З метою приведення у відповідність з економічно обґрунтованими витратами тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном, враховуючи зростання вартості енергоносіїв, матеріальних ресурсів, паливно‑мастильних матеріалів, витрат на оплату праці та інших витрат, розглянувши висновки Департаменту транспорту, на підставі Законів України «Про міський електричний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні», Департаментом економіки та комунального майна Харківської міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном».
На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.03 р. № 1160‑4 та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.04 р. № 308, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до вищевказаного проекту рішення, у цьому номері газети «Харьковские известия» публікується аналіз регуляторного впливу та проект рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном».
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради приймаються в письмовому вигляді розробником протягом одного місяця з дня його опублікування за адресою: м. Харків-61003, пл. Конститу-ції, 7, кімн. 61 (тел. 731-51-44).
Начальник управління тарифної політики Н. І. Замніус