Оголошення: конкурс на заміщення вакантних посад

07.03.2017 00:09   -
Автор:
Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника Управління шляхового господарства Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради.
ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або за необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років; володіння державною мовою та роботою на комп’ютері.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:
заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки 3х4 см; копії документів про освіту; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»; копію паспорта громадянина України; копію військового квитка; медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ (ф. № 133 / о); письмову згоду на проведення спеціальної перевірки. При подачі копій при собі мати оригінали.
Документи приймаються протягом 30 календарних діб з дня опублікування оголошення за адресою: м. Харків, вул. Гамарніка, 19, каб. № 211. Телефон для довідок: 725-20-85.

Адміністрація Основ’янського району Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:
— головного спеціаліста — бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (1 шт. одиниця);
— головного спеціаліста — державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (1 шт. одиниця);
— головного спеціаліста загального відділу Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (1 шт. одиниця);
— головного спеціаліста сектору прийняття заяв і документів відділу соціальних допомог Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (1 шт. одиниця);
— головного спеціаліста сектору прийняття заяв і документів відділу соціальних допомог на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку до дня фактичного виходу працівника з відпустки Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (1 шт. одиниця);
— головного спеціаліста сектору опрацювання заяв, документів і прийняття рішень відділу соціальних допомог Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (2 шт. одиниці);
— головного спеціаліста сектору соціального захисту населення постраждалого від аварії на ЧАЕС відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці, інших категорій громадян пільгового контингенту на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку до дня фактичного виходу працівника з відпустки Управління праці та соціального захисту населення Адміністрації району (1 шт. одиниця).
Претенденти на заміщення вакантних посад повинні відповідати таким кваліфікаційним вимогам: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста 1 чи 2 категорій не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років (для головного спеціаліста — державного соціального інспектора — стаж роботи в органах праці та соціального захисту населення не менше ніж 1 рік), вільне володіння діловою державною мовою та технікою роботи на ПК.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6 см (без кута); копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; в установленому Законом України «Про запобігання корупції» декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік; копію паспорта громадянина України; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
Паспорт, трудова книжка, документи про освіту, військовий квиток подаються особисто.
Заяви приймаються протягом 30 календарних днів після опублікування оголошення за адресою: м. Харків, пр-т Гагаріна, 7, кімн. 8 (2-й поверх). Телефони для довідок: 732-39-75; 732-42-61.