Оголошення

10.08.2016 07:57   -
Автор:
Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади
заступника начальника Управління шляхового господарства Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради.
ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років; володіння державною мовою та роботою на комп’ютері.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки 3х4 см; копії документів про освіту; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»; копію паспорта громадянина України; копію військового квитка; медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ (ф. № 133 / о); письмову згоду на проведення спеціальної перевірки. При подачі копій при собі мати оригінали.
Документи приймаються протягом 30 календарних діб з дня опублікування оголошення за адресою: м. Харків, вул. Гамарника, 19, каб. № 211. Телефон для довідок: 725-20-85.