Інформація Департаменту земельних відносин Харківської міської ради про оголошення переможця конкурсу з відбору виконавця послуг з виконання земельних торгів на конкурентних засадах

21.03.2016 07:05   -
Автор:
На офіційному сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру 27.01.2016 було оголошено інформацію про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з виконання земельних торгів на конкурентних засадах.
В Департаменті земельних відносин Харківської міської ради 10.03.2016 відбувся конкурс з відбору виконавця послуг з виконання земельних торгів на конкурентних засадах.
Згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства від 25.09.2012 №579 «Про затвердження Порядку закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 26 вересня 2012 р. за № 1655 / 21967, комісією були розглянуті конкурсні документації, при розгляді яких були враховані кількість проданих лотів, ціна їх продажу порівняно зі стартовою ціною, та конкурсні пропозиції про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях) всіх претендентів, визначених учасниками конкурсу.
Під час обрання переможця з числа учасників конкурсу з відбору виконавців торгів була врахована загальна оцінка балів конкурсної пропозиції кожного з учасників за такими критеріями: кількість проданих лотів, ціна їх продажу порівняно зі стартовою ціною.
За підсумками розгляду зазначених матеріалів комісією визначено переможця конкурсу з відбору виконавців послуг з проведення земельних торгів, а саме ДП «Харківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», пропозиція якого набрала найбільшу кількість балів.