До уваги підприємств та організацій! Департамент транспорту Харківської міської ради оголошує конкурс

06.04.2013 00:25   -
Автор:

До уваги підприємств та організацій! Департамент транспорту Харківської міської ради оголошує конкурс на визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території міста Харкова.
Об’єктом конкурсу є виконання функцій з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.
Умови проведення конкурсу затверджені наказом Департаменту транспорту Харківської міської ради від 03.04.2013 року № 49, що опубліковані на офіційному web-сайті http://www.city.kharkov.ua Харківської міської ради.
Документи для участі у конкурсі подаються секретарю конкурсного комітету до 26.04.2013 року за адресою: м. Харків, пл. Конституції, 7, 8-й поверх (відділ пасажирського транспорту), телефон для довідок 760-75-15. Перелік документів для участі у конкурсі: заява за формою згідно з додатком 1 до Умов проведення конкурсу; завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організацію); завірена копія Статуту (Положення) підприємства (організації); завірені копії документів, що підтверджують наявність фахівців у галузі автомобільного транспорту та їх освіту; завірені копії документів, що підтверджують наявність офісного приміщення, не менше ніж двох легкових автомобілів, комп’ютерної техніки, засобів зв’язку.
Засідання конкурсного комітету відбудеться 8 травня 2013 року.
Початок засідання об 11 годині за адресою: м. Харків, пл. Конституції, 7, 7-й поверх, кімната 114, Департамент транспорту Харківської міської ради.