Зниклу дівчинку-підлітка знайшли в одному з під’їздів Харкова

12.02.2023 15:37   -

Дівчину виявили у під’їзді одного з будинків Салтівського району, де вона й провела ніч. Жертвою злочину дитина не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Неповнолітню передали матері. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

11 лютого о 18:30 до Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. За словами заявниці, донька пішла до магазину та не повернулася. Телефон з собою не взяла. Жінка сама розпочала пошуки, але усі спроби виявилися марними.

Читайте також: поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації.

На пошуки дитини негайно був орієнтований особовий склад райуправління, зокрема оперативників кримінальної поліції, інспекторів ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції.

Читайте також: поліцейські супроводили до міста Ізюм близько 6 тонн гуманітарного вантажу.

Поліцейські системно перевіряли прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитували громадян щодо встановлення можливих свідків. Один чоловік повідомив, що бачив схожу дівчину в під’їзді будинку в Салтівському районі. Правоохоронці негайно прибули за вказаною адресою та виявили там неповнолітню. За її словами, вона пішла з дому через небажання батьків придбати їй новий мобільний телефон.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз’яснювальну роботу та склали протокол.