Завод «Електромашина» відсвяткував 150-річний ювілей. ФОТО

20.09.2019 17:50   -
Автор:
У заході взяли участь секретар Харківської міської ради Олександр Новак, керівники, працівники та ветерани підприємства.
За словами голови спостережної ради АТ «Електромашина» Валерія Бочарова, у 1869 році завод починався як Харківські головні залізничні, паровозні та вагонні майстерні, а сьогодні він випускає електричні машини, електродвигуни та електрогенератори, які поставляються до багатьох країн світу.
«Протягом усієї історії підприємства головним фактором його успіху були люди, колектив. Зараз у нас працюють 140 осіб. Дуже багато наших співробітників міцно пов'язали своє життя з заводом, який став дня них другою домівкою. Ювілей ми зустрічаємо з гідними показниками: збільшуються обсяги виробництва, технічного переозброєння, поліпшуються соціальні умови праці», – зазначив Валерій Бочаров.
У свою чергу Олександр Новак привітав колектив підприємства від імені керівництва міста.
«Сьогоднішнє свято – це ювілей, що окреслив собою цілу епоху поколінь, які створювали завод, працювали і продовжують на ньому працювати. Ми дякуємо вам за працю, за внесок у соціально-економічний розвиток Харкова. Керівництво міста надавало і надаватиме підтримку у ваших справах і планах. Ми будемо створювати всі умови, які необхідні для роботи підприємства та комфортного проживання його працівників у Харкові. Нехай цей ювілей стане стартом у реалізації ваших подальших проектів», – зазначив Олександр Новак.
Він вручив трудовому колективу заводу в особі генерального директора АТ «Електромашина» В'ячеслава Чаїцького Почесну грамоту Харківської міської ради, а кращим його працівникам – почесні грамоти виконкому Харківської міської ради та Подяки міського голови.
Для всіх гостей заходу відбувся святковий концерт за участю танцювальних і вокальних колективів.