Заступник голови обласної ради Богдан Мальований відсторонений від роботи

20.09.2022 18:10   -

Про це сьогодні, 20 вересня, під час пленарного засідання чергової XII сесії Харківської обласної ради, повідомила депутатам голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко. Про це повідомляють Харьковские известия.

На розгляд пленарного засідання був внесений проєкт рішення «Про відсторонення від роботи Мальованого Б.Ю.». Проєкт рішення був підготовлений на підставі листів від Служби безпеки України та Територіального управління Державного бюро розслідування з вимогою відсторонити Богдана Мальованого від займаної посади та обмежити його доступ до внутрішньої інформації, що циркулює в обласній раді.

Вчора, 19 вересня, цей проєкт був розглянутий на засіданні профільної постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування. Комісія рекомендувала голові обласної ради вирішити питання, викладені у листах ДБР та СБУ відповідно до Регламенту Харківської обласної ради та Конституції України.

Голова обласної ради повідомила, що сьогодні, 20 вересня, від Богдана Мальованого надійшла заява про відсторонення його від виконання службових обов’язків. На підставі листів СБУ та ТУ ДБР, висновку постійної комісії, враховуючи заяву Богдана Мальованого, Тетяна Єгорова-Луценко видала розпорядження «Про відсторонення від роботи Мальованого Б.Ю.».

«Надалі чекаємо результатів роботи ДБР та СБУ з цього питання», – повідомила

Богдан Мальований був обраний заступником голови обласної ради 25 листопада 2021 року.