Заправив авто майже 20 кг маріхуани та «загальмував» на митниці. ФОТО

08.01.2020 11:34   -
Автор:
Напередодні на митному посту «Гоптівка» під час митного контролю легкового авто, який слідував до РФ та обрав смугу руху “зелений коридор”, водій запевнив, що не переміщує наркотичні засоби або інші заборонені предмети чи речовини.
Але дуже спокійна поведінка чоловіка та відсутність особистих речей в автівці послужили причиною того, що легковик перевели з “зеленого коридору” до “червоного”. При додатковому усному декларуванні чоловік повторно заявив, що не переміщує наркотичні засоби. Але під час проведення більш детального огляду, службовий собака митників Ів Сен Лоран спрацював на паливний бак, в якому співробітники Слобожанської митниці у взаємодії із працівниками Служби безпеки України у Харківській області виявили 66 вакуумованих пакунків із речовиною рослинного походження загальною вагою 19300 грам.
Як відзначив у письмових поясненнях “перевізник”, зміст пакунків йому невідомий, але за їх переміщення він мав отримати грошову винагороду.
Ну, а поки, замість грошенят, на чоловіка складено протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.