Залужний вручив захиснику з Харківщини Золотий Хрест та нагородну зброю

27.03.2023 12:16   -
Залужний вручив захиснику з Харківщини Золотий Хрест та зброю

Захисник із Харківщини Руслан Зубарєв отримав почесний нагрудний знак «Золотий Хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Про це повідомляють Харьковские известия.

“Мав честь нагородити старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка Руслана Зубарєва почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест» та вручити йому заслужену нагородну зброю. Вдячний кожному, хто боронить Батьківщину від окупанта. Слава усім захисникам України!” – написав Валерій Залужний в своєму ТГ-каналі.

У дописі також зазначено, що Руслан Зубарєв відбив атаку переважальних сил противника, проявив звитягу та мужність у бою.

Журналіст Юрій Бутусов сьогодні повідомив, що 21-річний піхотинець Руслан Зубарєв, на прізвисько Хижак, здійснив подвиг у бою під Сватово 16 лютого. Захисник мав мрію – придбати гвинтівку калібру 5,56 мм, але за законами України воїн зміг би це зробити тільки в 25 років. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав офіційну інформацію про подвиг солдата і особисто нагородив воїна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові перейменують вулиці на честь загиблих захисників України

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.