В Харкові влаштували новорічне свято для дітей з багатодітних сімей. Фоторепортаж

04.01.2023 13:12   -
Новини Харкова: Новорічне свято для дітей з багатодітних сімей
ФОТО Михайла Кучнева

В Харкові дітей з багатодітних сімей запросили на новорічну виставу «Казка для маленького зайчика» до театру ляльок. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту міськради, новорічний захід провели в рамках співпраці з громадською організацією «Фонд «Професійний розвиток Харкова», який реалізує проєкт «Спільно. Точки зустрічі». Ідею підтримали Харківський державний академічний театр ляльок імені В.А. Афанасьєва та Благодійний фонд «Фундація майбутнього».

“Ми хочемо повернути дітям відчуття дитинства завдяки регулярним активностям, посилити їхнє ментальне та психічне здоров’я. Новорічні свята – це прекрасна можливість занурити дітей у чарівний світ, де добро завжди перемагає зло, і таким чином допомогти їм вистояти в цей непростий час”, – підкреслила керівник проєктів та програм фонду «Професійний розвиток Харкова» Марина Ладиженська.

Зі святами дітей привітав директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко. Він також зазначив, що протягом 2022 року багатодітні сім’ї, які залишилися в Харкові, забезпечували гуманітарною допомогою, засобами особистої гігієни, одягом, обігрівачами та планшетами для здобуття дітьми освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітання з Новим роком від харківських школярів, які знаходяться за кордоном