Забезпечити харків’ян теплом та гарячою водою: у ХОВА підтримали Ігора Терехова

24.07.2022 14:12   -
У ХОВА підтримали позицію Ігора Терехова

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов підтримує позицію міського голови Харкова Iгора Терехова щодо необхідності забезпечити жителів гарячою водою та теплом. Повiдомляють “Харьковские известия”.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов на прес-конференції 23 липня, зазначив, що працює з мериєю 24 години на добу над відновленням критичної інфраструктури – водогонів, електропсстачання тощо.

Я підтримую Ігора Олександровича. Ми маємо зробити усе, щоб у людей було тепло в оселях. Люди не можуть бути заручниками чиїхось приватних розборок. Тому ми будемо спільно і надалі опрацьовувати питання для того, щоб люди були із теплом. Це головне для нас, — сказав він.

За словами Синєгубова, можливе звернення до РНБО щодо націоналізації ТЕЦ-5 також розглядатимуть.

Є процедура. Можливо, у тому числі. Ми зараз будемо опрацьовувати різні варіанти, і цей варіант я не виключаю в тому числі, — сказав голова ОВА.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ігор Терехов публічно звернувся до голови Харківської обласної військової адміністрації с проханням та вимогою звернутися до РНБО з питання націоналізації ТЕЦ-5.