За вбивство російського пропагандиста Татарського відповідальний путін — ГУР

05.04.2023 14:40   -
У вбивстві російського пропагандиста Татарського винен путін

Російського пропагандиста Владлена Татарського вбив путін, коли розпочав повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на представника ГУР МО України Андрія Юсова.

Нагадаємо, ввечері 2 квітня Татарський проводив «творчий вечір» на Університетській набережній у Санкт-Петербурзі. Під час вечору невідома дівчина подарувала пропагандисту статуетку, у якій була закладена вибухівка. У кафе пролунав вибух, росзмі повідомляли про загибель Татарського та багатьох поранених.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України висловив свою думку щодо цього приводу в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“владлена татарського вбив путін, коли розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. І персональна відповідальність на путіні і на всьому його режимі за всі понад 175 тисяч знищених рашистів українською армією, яка визволяє свої території. І за інших знищених зрадників, незалежно від того, чи вони загинули внаслідок прикрої випадковості, чи отримали справедливий вирок, чи від внутрішніх сил опору, чи від держави Україна. Результати для всіх зрадників-терористів і їх пособників будуть однакові. Якщо говорити про перспективу для інших «татарських» і їм подібних, то, безумовно, в українській тюрмі для кожного такого пропагандиста значно безпечніше, ніж в російському барі”, – наголосив Андрій Юсов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Довідка. Справжнє ім’я Владлена Татарського – Максим Фомін, родом з Макіївки Донецької області.

Від 2022 року колаборант став так званим “воєнкором” – пропагандистом рф, який закликав росію вбивати якомога більше українців, вчиняти геноцид та насильство.

ОСТАННІ НОВИНИ