За тиждень у Харкові усунули понад 90 пошкоджень на водоводах

12.09.2022 15:40   -
Новини Харкова: комунальники за тиждень усунули 96 аварійних ситуацій

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» за минулий тиждень усунули 96 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання, упорядкували 53 оглядові колодязі та капітально відремонтували 13 вуличних колонок. Повідомляють Харьковские известия.

Напередодні фахівці ліквідували 17 поривів на водоводах. Зокрема, в Індустріальному районі ремонтники оперативно усунули аварійну ситуацію на магістралі на вул. Юності, що забезпечує водою жителів приватного сектора.

Заздалегідь спланували комплекс відновлювальних заходів, підготували необхідні матеріали та у стислі терміни усунули пошкодження. Паралельно на вул. Грицевця капітально відремонтували ввід до будинків. Після ремонтних робіт упорядкували всі території, – повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук.

За інформацією підприємства, сьогодні, 12 вересня, бригади запланували відремонтувати 15 ділянок водоводів.

Нагадаємо, для економії часу бригад харків’янам необхідно детальніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію приймають за тел.: 15-33.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що в супермаркетах Харкова знизились ціни на деякі овочі.