Харківські комунальники протягом тижня усунули 91 пошкодження на водоводах

05.09.2022 14:10   -
Новини Харкова: КП «Харківводоканал» за добу усунули 14 пошкоджень на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» в умовах безперервної ворожої агресії продовжують оперативно відновлювати подачу води у всі райони міста. За минулий тиждень ними було усунуто 91 аварійну ситуацію на трубопроводах холодного водопостачання. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на КП «Харківводоканал».

Також ремонтники упорядкували 84 оглядові колодязі на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури і капітально відремонтували 21 водорозбірну колонку.

У неділю зусиллями ремонтників було ліквідовано 14 поривів на трубопроводах і упорядковано 9 оглядових колодязів. Сьогодні бригадами АВР заплановано провести ремонт на 14 ділянках водоводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт необхідно докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Ми працюємо для вас – шановні наші харків’яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час, – наголошують на КП «Харківводоканал».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен.