За добу харківські комунальники усунули 14 пошкоджень на мережах

15.03.2023 16:50   -
У Харкові комунальники усунули 14 пошкоджень на мережах 14.03.23

У вівторок, 14 березня, бригади КП «Харківводоканал» ліквідували 7 пошкоджень на ділянках трубопроводів та капітально відремонтували сім оглядових колодязів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, в Новобаварському районі ремонтники оперативно усунули аварії на магістралях у приватному секторі на пров. Мічуріна (діаметр 150 мм) та вул. Набійченко (100 мм).

«У першому випадку, під час проведення відновлювальних робіт, обійшлися без відключення мешканців від водопостачання. А ось на вулиці Набойченка виявлене пошкодження на трубопроводі виявилося досить серйозним. Тому, подачу води тимчасово призупинили та оперативно відремонтували магістраль. Після усунення аварійних ситуацій території в обов’язковому порядку впорядкували», – поінформував начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ