З початку війни ЦНАП Харкова опрацював понад 10 тисяч заявок

24.02.2023 17:52   -
З початку війни ЦНАП Харкова опрацював понад 10 тисяч заявок

ЦНАП міста Харків з 24 лютого 2022 року опрацював понад 10 000 електронних звернень громадян, які надійшли через соціальну мережу «Facebook», у месенджері «Telegram» та на електронну пошту. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили у Центрі надання адміністративних послуг, сьогодні 74 з 210 адміністраторів надають 195 адміністративних послуг з загальної кількості 233 (у травні їх було 22). Громадяни за цей час отримали 329,5 тис. послуг, а адміністратори центрів надали 189,2 тис. консультацій. Крім того, понад 174 тис. консультацій з питань отримання різноманітних послуг надали оператори кол-центру.

В період дії воєнного стану у ЦНАП були впроваджені нові послуги, які обумовлені часом:

  • реєстрація інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації;
  • прийом повідомлення від власників житла про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб;
  • прийом заяв на отримання грошової допомоги ООН від мешканців, які постраждали від воєнних дій, перемістилися або вже повернулися додому.

Для оперативної допомоги мешканцям додатково у кожному центрі організовано робоче місце для представника громадської приймальні Харківського міського голови.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.