З початку року в Салтівському районі встановили 68 пожежних гідрантів (фото)

22.12.2022 17:40   -
Новини Харкова: В Салтівському районі встановили 68 пожежних гідрантів

У Салтівському районі бригади КП «Харківводоканал» з початку 2022 року переклали понад 1500 м зовнішніх мереж та встановили 68 пожежних гідрантів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 22 грудня, начальник районної служби В’ячеслав Глущенко, ремонтні роботи на зовнішніх мережах ведуться щодня.

«Зокрема, вчора відновили водопостачання на трьох пошкоджених ділянках технічно зношених мереж на вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників. Щоб мінімізувати відсутність води у наших споживачів плануємо ремонти без відключення послуги. Сьогодні усуваємо позаштатні ситуації на двох аварійних ділянках магістралі на вул. Академіка Павлова. Вже завершили підготовчі роботи, визначилися з масштабом пориву та розпочали реставрацію мереж», – наголосив В’ячеслав Глущенко.

Читайте також: У Київському районі Харкова усунули аварію на магістралі

За його словами, після ремонтних робіт обов’язково упорядковується територія. Оперативне поновлення подачі води харків’янам одне з головних завдань, яке ставлять перед собою майстри АВБ. Тому всі ремонти організовані так, щоб якнайшвидше відновити водопостачання у будинках. Паралельно виконується технічне обслуговування водоводів – відновлюються оглядові колодязі, змінюється запірна арматура, упорядковуються водорозбірні колонки, на особливому контролі своєчасне встановлення пожежних гідрантів.

«Працюємо без вихідних та свят, Дзвінок про аварійну ситуацію і бригада негайно виїжджає. Майстри зроблять все можливе, щоб оперативно ліквідувати порив. Просимо харків’ян повідомляти на нашу диспетчерську службу 15-33, якщо бачите протікання води на вулиці або відсутність люка, вашу заявку приймуть та передадуть для реагування, це прискорить усунення нештатної ситуації та збереже воду», – зазначив начальник Салтівської районної служби.