З початку року в Основ’янському районі усунули 72 аварії на водоводах

16.03.2023 16:20   -
В Основ'янському районі Харкова усунули 72 аварії на водоводах

Бригади КП “Харківводоканал” з початку року ліквідували 72 аварійні ситуації на водоводах в Основ’янському районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

Також комунальники капітально відремонтували 103 оглядові колодязі та упорядкували 75 водорозбірних колонок. Зокрема, сьогодні, 16 березня, у провулку Роз’їзному було ліквідовано аварію на водопровідній магістралі діаметром 200 мм.

«Під час прибуття на місце аварійної ситуації, з’ясувавши характер пошкодження на трубопроводі, негайно приступили до ремонтних робіт. Маючи в наявності необхідну спецтехніку та матеріали, комплекс відновлювальних заходів досвідчені ремонтники провели у стислий термін. Після ліквідації аварії територію обов’язково впорядкували», – поінформував майстер Основ’янської служби Андрій Гапон.

Напередодні бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 7 пошкоджень на ділянках трубопроводів та капітально відремонтували 12 оглядових колодязів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ