З початку року в Холодногірському районі Харкова усунули 245 пошкоджень на водоводах

13.12.2022 15:15   -
У Холодногірському районі Харкова усунули 245 пошкоджень на водоводах

У Холодногірському районі бригади КП «Харківводоканал» з початку 2022 року усунули 245 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 13 грудня, начальник районної служби Олександр Сірко, також цього року ремонтники упорядкували 460 оглядових колодязів і капітально відремонтували 230 водорозбірних колонок.

«Зокрема, вчора наші досвідчені ремонтники під керівництвом Руслана Старченка провели комплекс відновлювальних заходів на трубопроводі діаметром 300 мм по вул. Полтавський Шлях. Незважаючи на те, що пошкодження виявилося у важкодоступному місці, спрацювали оперативно та якісно. Зазначу й те, що в зв’язку з ворожою агресією, що не припиняється, бригади завжди готові до виконання завдань у можливих екстрених ситуаціях. Також на належному рівні в районі ведеться профілактика об’єктів водопровідного господарства, що дає змогу утримувати ситуацію зі стабільною подачею води харків’янам під повним контролем», – підсумував Олександр Сірко.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» усунули 16 пошкоджень на водоводах та упорядкували 8 оглядових колодязів.

Читайте також: У двох селах Харківщини відновили електропостачання

Сьогодні ремонтники розпочали відновлювальні роботи на 20 пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше ми повідомляли про те, що жителі Харківщини отримують безкоштовну деревину.