З початку року у Салтівському районі усунули 43 аварійні ситуації на водоводах

15.02.2023 14:49   -
Новини Харкова: У Салтівському районі усунули 43 аварії на водоводах

Бригади КП “Харківводоканал” з початку року усунули 43 аварійні ситуації на водоводах, упорядкували 49 оглядових колодязів та 8 вуличних колонок в Салтівському районі. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 15 лютого, начальник Салтівської районної служби В’ячеслав Глущенко, аварійні ситуації на об’єктах водопостачання беруться в роботу оперативно та усуваються у день надходження заявки.

«Напередодні закінчили ремонт двох технічно зношених ділянок магістралі проспектом Ювілейним та вулицею Валентинівською, водопостачання відновили без відключення споживачів. Сьогодні відпрацьовуємо аварійну ситуацію на вулиці Владислава Зубенка. Плануємо завершити до кінця дня і одразу впорядкуємо територію», – наголосив начальник району.

Учора, 14 лютого, ремонтники усунули 9 позаштатних ситуацій на мережах та відновили 12 оглядових колодязів. Зокрема, масштабний комплекс робіт завершили у Шевченківському, Основ’янському та Новобаварському районах. Також, оперативно відновили водопостачання частини будинків житлових масивів Рогань, Горизонт і Сонячний в Індустріальному районі після обстрілу інфраструктури.

Сьогодні комунальники ліквідують 7 аварійних ситуацій на водоводах.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.