З початку року у Салтівському районі усунули 356 пошкоджень на водоводах (фото)

30.11.2022 15:58   -
Новини Харкова: З початку року на Салтівці усунули 356 пошкоджень на водоводах

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Салтівського району КП «Харківводоканал» з початку 2022 року переклали 1180 м зовнішніх мереж та усунули 356 пошкоджень на водоводах. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 30 листопада, начальник районної служби В’ячеслав Глущенко, також у поточному році ремонтники упорядкували 223 оглядові колодязі та капітально відремонтували 91 водорозбірну колонку.

«На особливому контролі відновлювальні роботи на ділянках водоводів, зруйнованих обстрілами, а в нашому районі відмічено вісім прильотів безпосередньо у мережі. П’ять із них ми вже відреставрували, решту плануємо найближчим часом. Салтівський район – один із найбільш постраждалих від ворожої агресії, вибухи були і на водопровідних об’єктах. Тому роботи багато, працюємо без вихідних, щоб якнайшвидше повернути в цей район воду та створити комфортні умови для проживання харків’янам. Зокрема, вчора закінчили перекладку 30 м дільниці трубопроводу на вул. Валентинівській, де також замінили запірну арматуру, наразі завершуємо благоустрій місця розриття. Значну увагу приділяємо пожежним гідрантам – перевіряємо, ремонтуємо та міняємо, за потребою», – зазначив В’ячеслав Глущенко.

Читайте також: Аварії на мережах — харківські комунальники сьогодні працюють за 17 адресами

За його словами, на даний момент у майстрів бригади додалося завдання ефективно відновлювати подачу води після масованих обстрілів по критичній інфраструктури та подальших перебоїв з електропостачанням.

«Військові дії не припинилися, а лише змінили форму, та, як і раніше, несуть загрозу нашим об’єктам. Але за минулий період і ми вже навчилися діяти в будь-яких умовах, в короткі терміни усувати пошкодження та подавати воду до квартир наших споживачів. Без перебільшення, у цей складний воєнний час водопровідне господарство міста у надійних руках працівників виробничих служб водоканалу», – наголосив В’ячеслав Глущенко.

Новини Харкова: З початку року на Салтівці усунули 356 пошкоджень на водоводах
Новини Харкова: З початку року на Салтівці усунули 356 пошкоджень на водоводах

Раніше ми повідомляли про те, що Харківщина отримає додаткову субвенцію для забезпечення населення безоплатними дровами.