З початку року у Київському районі усунули 320 аварійних ситуацій на водоводах (фото)

12.10.2022 12:55   -
У Київському районі Харкова з початку року усунули 320 аварій на водоводах

У Київському районі працівники КП «Харківводоканал» з початку 2022 року ліквідували 320 аварійних ситуацій на водоводах, капітально відремонтували 241 оглядовий колодязь і відновили 78 водорозбірних колонок. Про це повідомляють Харьковские известия.

За словами начальника районної служби Віталія Чупандіна, напередодні було проведено комплекс ремонтних робіт на ділянці трубопроводу діаметром 500 мм на вул. Моїсеєвській.

«Після проведення необхідних підготовчих робіт, розпочали перекладання технічно зношеної ділянки водоводу довжиною 40 м. Методом санації, що не дозволяє руйнувати міську інфраструктуру, проклали сучасні поліетиленові труби, що прослужать харків’янам не один десяток років. Загалом з початку року районні бригади здійснили близько 40 перекладок ділянок трубопроводів холодного водопостачання. Незважаючи на безперервну ворожу агресію, водопровідне господарство Київського району перебуває під цілковитим контролем. А у разі виникнення екстремальної ситуації, досвідчені бригади аварійно-відновлювальних робіт завжди готові до її оперативного усунення та відновлення подачі води», – підсумував Віталій Чупандін.

Раніше ми повідомляли про те, що харківські комунальники вивозять сміття попри обстріли.