З початку року в Харкові відновили 800 пожежних гідрантів

16.11.2022 12:12   -
Новини Харкова: З початку року відновлено 800 пожежних гідрантів

Бригади комунального підприємства «Харківводоканал» з початку 2022 року відремонтували 800 пожежних гідрантів, з яких 300 замінили. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на начальника виробничого відділу Комплексу «Харківводопостачання» Андрія Личкатого.

«Після початку ворожої агресії найважливішим елементом у належній протидії виникаючих пожеж і займань є гідранти. Їхня надійна робота в місті стала одним із пріоритетних завдань КП «Харківводоканал». Тому, у цьому напрямі реалізується цілий комплекс дієвих заходів. Спільно з представниками головного управління ДСНС України в Харківській області проводимо перевірку технічного стану всіх 6560 гідрантів, що перебувають на балансі нашого підприємства. Після чого негайно приступаємо до ремонту, а в разі потреби заміни виявлених несправних гідрантів. У пріоритеті – пожежні гідранти, що розташовані в місцях масового перебування харків’ян, адже від їхньої надійної роботи безпосередньо залежить життя людей», – наголосив Андрій Личкатий.

Начальник виробничого відділу також зазначив, що для можливості оперативного усунення поломки гідрантів чітко налагоджено взаємодію з цехом по ремонту та технічного обслуговування обладнання, яким керує Олександр Берзон. Висококваліфіковані фахівці та працівники оперативно упорядковують пошкоджені пожежні гідранти. Все це у комплексі дозволяє утримувати ситуацію під повним контролем.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові встановили вже 150 нових контейнерів для сміття.