З 1 липня до рахунку КП «Харківські теплові мережі» додає плату за послуги з технічного обслуговування

11.08.2022 16:20   -
Новини Харкова: Рахунок від Теплових мереж - нова послуга

З 1 липня 2022 року КП «Харківські теплові мережі» нараховуватиме плату за обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання та постачання гарячої води. Про це повідомляють Харьковские известия.

Технічне обслуговування складається з комплексу робіт, спрямованих на підтримку справності елементів системи чи заданих параметрів та режимів роботи обладнання внутрішньобудинкових систем за допомогою огляду, налагодження, регулювання і випробування систем, заміни швидкозношуваних елементів, заправки витратними матеріалами, змащення тощо та не включає обслуговування вузлів комерційного обліку (наказ Мінрегіону від 15.08.2018 р. № 219).

Вартість послуги

  • 0,818 грн/кв. м – вартість послуги з технічного (у тому числі з аварійного) обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання;
  • 0,266 грн/кв. м – вартість послуги з технічного (у тому числі з аварійного) обслуговування внутрішньобудинкових систем постачання гарячої води.
Новини Харкова: Рахунок від Теплових мереж - нова послуга

У ХТМ зазначили, що технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання та постачання гарячої води дозволить забезпечити стабільну роботу системи та обладнання в умовах складного опалювального сезону 2022-2023 рр.