Всі зібрані кошти з благодійного Аукціону олімпійського чемпіона Віктора Рубана вже використані за призначенням (фото)

29.07.2022 17:44   -

Харківські волонтери зробили приємний подарунок бійцям ЗСУ, які захищають наше місто, скориставшись допомогою від олімпійського чемпіона Віктора Рубана. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Нагадаємо, що титулований український лучник, олімпійській чемпіон Віктор Рубан проводив благодійний Аукціон в рамках спільного проекту «Харьковских известий» та провідних спортсменів і тренерів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонські!». Відомий спортсмен виставив цікавий лот – три стріли з автографом, якими він стріляв на Олімпійських іграх та кубках світу, а також повний комплект нагород етапу Кубку України «Стріли Слобожанщини», що надала харківська СДЮСШОР «Комунар» зі стрільби з лука.

Загалом з Аукціону та додаткового рахунку вдалося зібрати 10100 грн. Всі зібрані кошти Віктор Рубан передав харківським волонтерам, які допомагають захисникам Харкова в придбанні необхідних речей.

І сьогодні стало відомо, що на ці кошти для одного з підрозділів ЗСУ, який захищає Харків від підступного російського агресора, волонтерами був придбаний планшет. Саме на такий планшет раніше вони отримали заявку від наших бійців. До новенького гаджету також були закуплені потужні чохол та захисне скло.

Планшет вже переданий українським військовим і обов’язково стане їм у нагоді!

А ще харківські волонтери подякували всім небайдужим людям, від яких вони отримають підтримку на допомогу для ЗСУ. В тому числі, відмітили ще кілька провідних харківських спортсменів – чемпіона світу з фехтування на шпагах, заслуженого майстра спорту Дмитра Карюченка, майстра спорту міжнародного класу з бадмінтону Наталю Головкіну, а також президента Федерації Велосипедистів Харківської області Олександра Заяріна.

У відповідній публікації волонтери наголосили, що збір коштів на підтримку ЗСУ триває.

Також відзначимо, що нещодавно наші волонтери передали цьому ж підрозділу ЗСУ вагому допомогу від івано-франківського благодійного фонду «Свій за свого» (керівник Лідія Анушкевичус), до якої увійшли глушники для АК, медикаменти, антисептики та смаколики для захисників незламного міста-героя Харкова. Раніше цей фонд вже неодноразово надсилав гуманітарну допомогу для харківських шпиталів та партії продуктів і кормів для тварин.

Об’єднані, ми, дійсно сила! Схід і Захід України разом! Перемога вже близько!

Новини Харкова: Бійцям ЗСУ подарували планшети придбані за гроші з аукціону Віктора Рубана