Внаслідок обстрілів у Харкові пошкоджено сотні контейнерів для сміття (фото)

27.06.2022 14:16   -
Війна Харків: Сотні контейнерів для сміття пошкоджені обстрілами

Як повідомили у КП «Комплекс з вивозу побутових відходів», кількість контейнерів, пошкоджених внаслідок обстрілів міста Харкова, рахується сотнями, повідомляють «Харьковские известия».

За словами майстра майстерні з ремонту обладнання Олега Євсюкова, зокрема, на Салтівці пошкоджено близько 70% контейнерів. Якщо це можливо, контейнер відновлюють, але деякі з них не підлягають ремонту – вони розірвані та простріляні.

Крім того, на КВПВ ремонтують зношені контейнери, щоб продовжити їх термін експлуатації. Наприклад, днями замінили два бункеровози. Т.в.о. начальника автоколони №1 Євген Гур’єв додав, що старі бункеровози довелося тимчасово вилучити, щоб запобігти руйнації дна через вологу. Наразі їх відремонтували та встановлять на свої місця.

Директор КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Артикуленко підкреслив, що фахівці підприємства продовжують піклуватися про чистоту Харкова та комфорт харків’ян.

«Зараз підприємство очікує на надходження нових контейнерів. Коли їх отримаємо, одразу встановимо на вулицях Харкова», – повідомив Олексій Артикуленко.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харківській області внаслідок бойових дій зруйновані десятки об’єктів культури.