Вінуватців жахливої ДТП на Сумській Зайцеву та Дронова етапували відбувати покарання

04.09.2019 10:37   -
Автор:
Згідно інформації з сайту Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань і пробації, Покровський виправний центр (№79) (до перейменування – Орджонікідзевський виправний центр) – заклад відкритого типу для тримання жінок, засуджених до обмеження волі. Планове наповнення – 460 осіб (у тому числі сектор мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для жінок, вперше засуджених до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності, або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості). Установа розташована на відстані 10 км від міста Покров (колишній Орджонікідзе) Дніпропетровської області.
Виправний центр віднесений до колонії мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання з дільницею (виправним центром), в якій тримаються засуджені вперше до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності, злочини невеликої та середньої тяжкості, а також особи, переведені з колоній мінімального рівня безпеки із загальними умовами тримання і колоній середнього рівня безпеки в порядку, передбаченим КВК України, а також засуджені до обмеження волі.
Нагадаємо, Олені Зайцевій та Геннадію Дронову судом було призначене покарання у вигляді 10 років позбавлення волі із позбавленням прав керувати транспортними засобами на три роки.