Військовослужбовці Повітряних Сил ЗСУ відзначають професійне свято

07.08.2022 10:23   -
Військовослужбовці Повітряних Сил України приймають вітання

Сьогодні, 7 серпня, в Україні відзначають День Військово-Повітряних Сил. Харківський міський голова Ігор Терехов привітав військовослужбовців. Повiдомляють “Харьковские известия”.

Мер зазначив, що для нашої перемоги дуже важливо, щоб усі частини величезного військового механізму нашої армії працювали як годинник.

Шановні військовослужбовці!

Від щирого серця вітаю всіх вас і ваших колег з Днем Повітряних Сил! Ніхто й ніколи навіть не міг подумати, що нашим військовим, льотчикам, зенітникам, піхотинцям доведеться по-справжньому застосовувати свої бойові навички та захищати країну від агресора.

Внесок кожного з вас – безцінний. Для нашої перемоги дуже важливо, щоб усі частини величезного військового механізму нашої армії працювали як годинник. Хтось збиває в українському небі ворожі літаки, гелікоптери чи ракети, хтось забезпечує логістику та тили, а хтось піднімає бойовий дух товаришів по службі. Роль кожного важлива, і в цьому – запорука нашої перемоги.

Харків дуже натерпівся від ворожих обстрілів. Але ми віримо в нашу армію, в наші Повітряні Сили, які закривають українське небо і знищують окупантів. Багато городян дуже чекають, коли ворог буде вигнаний, і можна буде повернутися до рідного мирного міста. Тож прийміть велику подяку за вашу роботу від усіх харків’ян. Успіхів вам у всіх справах! Ми обов’язково переможемо!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Ігор Терехов прокоментував нічні ракетні удари по Харкову 7 серпня (відео).