Відключення світла в Харкові додало роботи тепловикам (фото)

07.12.2022 11:24   -
Новини Харкова: Відключення світла додало роботи тепловикам

Через віялові відключення фахівцям Теплових мереж доводиться щодня по кілька разів запускати джерела теплопостачання наново та заповнювати системи. Про це повідомляють Харьковские известия.

Мінусова температура вкупі з тривалою відсутністю єлектроенергії, яка живить підвищуючі насоси, несе загрозу розмерзання трубопроводів. Особливо це стосується лежаків на горищах будинків з верхньою подачею тепла, комунікацій на технічних поверхах та зовнішніх теплопроводів на вулиці. Працівники КП “Харківські теплові мережі” роблять усе можливе, щоб уникнути серйозних проблем.

“Краще вчасно злити систему повністю і потім швидко відновити теплопостачання, ніж довести справу до розмерзання і довготривалого ремонту”, – зазначили на підприємстві.

У Немишлянському районі, де минулої суботи сталася аварія на 95 магістралі, працюють додаткові бригади централізованої служби ремонтів та інших філій. Слюсарі розповітрюють будинки та усувають дрібні дефекти, які виникли після повторного запуску відремонтованої теплотраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу у Харкові ліквідували 21 аварійну ситуацію на водоводах