Вбивство у Немишлянському районі: поліція затримала ймовірного убивцю дівчини. ФОТО

02.10.2019 10:31   -
Автор:
Поліцейські оперативно встановили особу загиблої. Як з'ясувалося, 27-річна жінка разом зі своїм 27-річним співмешканцем орендувала квартиру. Також була отримана інформація про можливу причетність цього чоловіка до скоєння злочину.
За розпорядженням начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, на розшуки ймовірного убивці був орієнтований увесь особовий склад Управління карного розшуку ГУНП в Харківський області, Немишлянського відділу поліції.
Під час слідчо-розшукових дій було встановлено, що чоловік може пересуватися в автомобілі Мерседес, як у якості водія, так і в якості пасажира. Також оперативники отримали інформацію про ймовірний маршрут пересування розшукуваної автівки. Очільник главка своїм наказом ввів у дію план «Перехоплення», відповідно до якого до розшуку підключилися відділи поліції в області. За кілька годин зловмисника затримали у місті Куп’янськ співробітники Куп’янського відділу поліції.
Слідчим Немишлянського відділу поліції внесено інформацію про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі з чоловіком працюють слідчі, з’ясовуються усі обставини події.