В територіальних підрозділах харківської поліції — нове керівництво

03.10.2019 11:20   -
Автор:
Нового керівника Валківського відділу поліції особовому складу підрозділу представив начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко. Очільник обласного главку поліції оголосив наказ про призначення на посаду начальника відділу майора поліції Олександра Юрченка.
Начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко відмітив професійну роботу попереднього керівника підрозділу Ярослава Жидовцева і побажав наснаги, успіхів та результативної діяльності новому керівнику. Очільник обласного главку поліції також висловив сподівання, що жителям та гостям міста буде надано якісний правоохоронний сервіс.
Нового керівника Золочівського відділення поліції представив особовому складу начальник Дергачівського відділу поліції ГУНП в Харківській області Ігор Колінко. Ним став майор поліції Володимир Якименко, який до призначення на посаду працював слідчим відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Харківській області.
Новопризначений керівник запевнив, що докладе максимум зусиль, аби громадяни почували себе у безпеці, а підпорядкований йому підрозділ ефективно протидіяв злочинності, забезпечував правопорядок та захищав інтереси громадян.