В Новобаварському районі ліквідували аварію на водоводі діаметром 1200 мм

12.04.2023 12:40   -
В Харкові ліквідували аварію на водоводі діаметром 1200 мм

В Новобаварському районі комунальники усунули аварійну ситуацію на водоводі діаметром 1200 мм на вулиці Конотопській. Про це повідомляють Харьковские известия.

«Цей водовід має стратегічне значення для мешканців району. Для усунення аварійної ситуації задіяли досвідчених майстрів, залучили до робіт необхідну спецтехніку. У ході комплексного ремонту провели земляні та зварювальні роботи, а також замінили запірну арматуру», – поінформував провідний інженер районної служби Сергій Самойлов.

Паралельно у Пісочині на вулиці Гагаріна комунальники оперативно ліквідували пошкодження на двох водопровідних магістралях. Після виконання відновлювальних заходів усі території впорядкували.

Також вчора, 11 квітня, комунальники ліквідували дев’ять аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів та відремонтували дев’ять оглядових колодязів.

Сьогодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усувають 10 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.