В Харківській області до «Армії відновлення» вже приєдналися 294 людини

01.03.2023 12:50   -
В Харківській області до «Армії відновлення» приєдналися 294 людини

На Харківщині в межах урядової ініціативи «Армія відновлення» тимчасово безробітні громадяни допомагають розбирати завали, облаштовувати Пункти Незламності. Про це повідомляють Харьковские известия.

Також «Армія відновлення» задіяна в роботі на пунктах видачі гуманітарної допомоги, заготівлі дров для опалення, підтримці осіб з інвалідністю, дітей, громадян похилого віку, хворих.

Загалом такі суспільно корисні роботи організовано у 21 громаді Харківщини.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

«На сьогодні в Харківській області до «Армії відновлення» вже приєдналися 294 людини, і кількість добровольців дедалі зростає. Найбільше громад, які організували в себе відновлювальні роботи, в Богодухівському та Красноградському районах. Над відновленням працюють і деокуповані Балаклійська, Борівська, Шевченківська, Великобурлуцька громади», – повідомила заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська.

Нагадаємо, «Армія відновлення» допомагає в подоланні наслідків воєнної агресії, відновленні територій після обстрілів, надає допомогу постраждалим людям, тощо. Конкретні види робіт визначаються рішеннями військових адміністрацій спільно з органами місцевого самоврядування. Участь у них оплачується на рівні не нижче мінімального, тобто 6700 гривень на місяць.

ОСТАННІ НОВИНИ