В Ізюмському районі планують відновити приміські автобусні маршрути

16.03.2023 15:07   -
На деокупованій Харківщині відновлюють автобусні маршрути - ХОВА

На деокупованих територіях Харківської області продовжують відновлювати транспортне сполучення. Про це повідомляють Харьковские известия.

Наразі проводиться робота щодо поновлення приміських автобусних маршрутів на території Ізюмського району.

Крім того, в регіоні готуються до проведення ремонту дорожнього покриття. Підрядні організації закупили будматеріали. Роботи мають розпочати за сприятливих погодних умов. Це дозволить розширити транспортне сполучення на деокупованих територіях Харківщини.

Також уже частково відновлено транспортне сполучення на Вовчанському напрямку. З Харкова люди можуть дістатися селища Старий Салтів, а звідти до Вовчанська.

«Неможливо зараз поновити сполучення із Дворічною, бо не дозволяє безпекова ситуація. На інших напрямках ми плідно співпрацюємо із «Укрзалізницею». Там, де є можливість запуску електричок, ми здійснюємо підвіз пасажирів до залізничних станцій», – розповів начальник Управління транспорту Харківської ОВА Володимир Наконечний.

За даними Управління транспорту, на деокупованих територіях відновлюються старі маршрути або створюються принципово нові відповідно до запитів населення та органів місцевого самоврядування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.