В’їзд на Безлюдівку знов став платним. Активісти готують звернення

04.09.2019 15:54   -
Автор:
Нагадаємо, 14 серпня активісти знесли шлагбаум, який був встановлений на в’їзді на пляж Безлюдівського водосховища. Тоді вони обіцяли оприлюднити інформацію про злочинну схему, якою прикривалися шахраї, які брали плату за проїзд на пляж.
Натомість поліція повідкривала кримінальні справи на активістів та активно викликає їх на допити.
«Ми отримали інформацію, що нелегальні ділки змінили охоронну фірму і заручилися повною підтримкою зі сторони МВС. На даний момент в районі пляжу постійно знаходиться екіпаж поліції, який має протистояти активістам до приїзду поліцейського спецназу, що буде затримувати всіх за статтею 296 частина 2 (хуліганство групою осіб).
Зараз ми готуємо звернення до відповідних органів з метою отримати від них пояснення, що відбувається на Безлюдівці, та зауважити необхідність проведення об’єктивного розслідування.
Нагадуємо, що КП «Постачальник» без належних договорів обмежив доступ до Безлюдівського пляжу, який перебуває у власності ДП «Жовтневе лісове господарство». Державне підприємство коштів за оренду не отримувало та не проводило жодних розрахунків з КП, а на самому пляжі ведеться незаконна господарська діяльність», – повідомили фрайкорівці.