В Індустріальному районі Харкова ліквідують аварію на водоводі діаметром 500 мм

07.11.2022 12:20   -
Новини Харкова: Ліквідація аварії на водоводі в Індустріальному районі

Сьогодні, 7 листопада, бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» проводять ремонтні роботи на 13 пошкоджених ділянках водоводів. В тому числі на вул. Косарєва в Індустріальному районі. Про це повідомляють Харьковские известия.

«Сьогодні розпочали ліквідацію серйозної аварійної ситуації на трубопроводі діаметром 500 мм на вул. Косарєва. На пошкодженій ділянці цього водоводу також розташовані інші міські комунікації, але районні бригади обов’язково впораються і з цим відповідальним завданням», – зазначив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук.

У неділю бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 13 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували 15 оглядових колодязів.

Зокрема, в Індустріальному районі ремонтники оперативно провели комплекс відновлювальних робіт на водоводі діаметром 800 мм по вул. Миру. Ремонтні роботи проводили без відключення водопостачання. Паралельно капітально відремонтували оглядовий колодязь по вул. Роганській.

Для економії часу комунальники просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відключення світла у Холодногірському районі перенесли: коли і кому обмежать електропостачання