“Укрпошта” відновила роботу у 496 деокупованих населених пунктах Харківщини

20.12.2022 18:10   -
На Харківщині Укрпошта відновила роботу у 496 населених пунктах

Протягом минулого тижня у 34 населених пунктах Вовчанської, Ізюмської та Куп’янської громад відновили видачу пенсій. Про це повідомляють Харьковские известия.

Наразі на деокупованій Харківщині у 496 населених пунктах відновлено роботу «Укрпошти» – це близько 87% від усіх звільнених територій області.

Стаціонарні відділення обслуговують 355 населених пунктів. У 141 населеному пункті послуги «Укрпошти» надають 18 пересувних відділень.

«Нещодавно додали ще одне пересувне відділення, оскільки збільшилася кількість населених пунктів, у які приїздить «Укрпошта». В одному пересувному відділенні працює 2 людини. Звичайно, вони допускаються в населені пункти тільки після розмінування та обстеження територій. Тож дотримуємося усіх заходів безпеки», – наголосив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Читайте також: “Укрпошта” готується відкрити перші відділення в Херсоні

Так само «Укрпошта» зможе повернутися до роботи в інших населених пунктах Харківщини тільки після проведення стабілізаційних заходів.

Загалом з початку 2022 року фактично в Харківській області виплачено 39,2 млрд грн пенсій, зокрема на деокупованих районах з вересня – 2,3 млрд грн.

Раніше ми повідомляли про те, що Укрпошта виплатила понад 10 млн гривень пенсій жителям звільнених територій Харківщини.