Учитель біології з Харкова став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022»

28.11.2022 12:45   -
Андрій Самойлов

Учитель біології Харківської гімназії № 47 Андрій Самойлов став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Про це повідомляють Харькоские известия з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

За інформацією Департамента освіти, Андрій Самойлов став кращим у номінації «Біологія» за результатами міського конкурсу «Учитель року – 2022», що завершився в лютому напередодні війни, і представляв Харків на Всеукраїнському конкурсі як переможець обласного етапу.

«Андрій Михайлович – відмінник освіти України, молодий талановитий педагог з інноваційним мисленням, викладає в гімназії 12 років. Високий рівень фахових знань та професійна компетентність вчителя стали запорукою успішності його учнів», – зазначили у департаменті. Минуло року четверо його учнів отримали 200 балів ЗНО, ще 15 його вихованців – не менше 180 балів.

Наразі Андрій Михайлович та команда Харківської гімназії №47 знаходяться у США. Вони вже мали можливість спостерігати за відльотом ракети на мисі Канаверал у межах програми шкільних космічних експериментів SSEP (Student Spaceflight Experiments Program).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Учительница из Харьковской области зачитала рэп против дискриминации ЛГБТ-сообщества (видео)

Как поздравляли харьковских победителей «Учитель года-2022» (видео)