"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

У Водоканалі розповіли про плани щодо роботи на мережах в Київському районі

У Водоканалі розповіли про плани щодо роботи на мережах в Київському районі

КП «Харківводоканал» цього року планує замінити в Київському районі 8600 м трубопроводів внутрішньобудинкової системи водопостачання, 1185 м водовідведення та 150 м зливової каналізації. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 23 лютого, начальник дільниці Віктор Маслов, у ході проведення поточних ремонтів масштабні роботи із заміни внутрішньобудинкових систем водопостачання та запірної арматури виконані у будинках на пр. Жуковського, 11 (140 погонних метрів), вул. Дружби Народів, 263 (65 метрів) та вул. Сумській, 36/38 (60 метрів).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“Комплексний підхід у роботі дозволяє нам досягати необхідних результатів. Як результат – зниження кількості заяв харків’ян в одному із найбільш постраждалих від ворога районів міста. Наразі щодня налічується не більше 30 заявок”, – поінформував Віктор Маслов.

Також начальник дільниці зазначив, що фахівці дільниці постійно підтримують і належний технічний стан підвальних приміщень, які залишаються для людей рятівними сховищами під час можливих ворожих ударів.

ОСТАННІ НОВИНИ