У святдень на Харківщині під потягами загинуло двоє людей. ФОТО

20.12.2019 11:47   -
Автор:
За словами машиніста, він побачив людину на коліях та застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося. Чоловік загинув на місці. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 56-річний мешканець селища Хорошево.
В той же день, близько 19:10 на залізничному переїзді “Просторне” в смт Старий Мерчик потяг сполученням «Санкт-Петербург – Харків» смертельно травмував невідомого чоловіка віком близько 25-35 років. Зі слів машиніста поліцейські з’ясували, що чоловік стояв на коліях обличчям до потягу. Екстрене гальмування результату не дало, людина загинула на місці. Рух потягів припинявся на 5 годин. Особа загиблої людини наразі встановлюється.
Інформацію про вказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Усі обставини подій встановлюються.