У Службі автомобільних доріг у Харківській області — новий очільник

27.12.2019 10:34   -
Автор:
Згідно з Наказом Державного агентства автомобільних доріг України №533-К від 23 грудня 2019 року, Алексєєв Андрій Ігорович з 24 грудня призначений виконуючим обов'язки начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області.
Народився Андрій Алексєєв в 1983 році, у місті Охтирка. У 2006 році закінчив Харківській національний автомобільно-дорожній університет. За фахом інженер-будівельник (автомобільні дороги та аеродроми).
Має великий досвід роботи в будівельній галузі. Працював на посаді провідного інженера відділу ремонту, експлуатаційного утримання автодоріг, безпеки дорожнього руху та технічного контролю Служби автомобільних доріг у Сумській області, а також у ДП «Дороги Сумщини».
Приймав учать у проектах, які були втіленні в життя: капітальний ремонт автомобільної дороги М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ та Р-46 Харків-Охтирка в межах Сумської області.
Атестований як провідний інженер з технічного нагляду. Має сертифікат інженера-консультанта (будівництво) від Міністерства освіти і науки України.