У Слобідському районі поліція встановлює обставини підпалу двох приватних цехів. ФОТО

18.02.2019 12:31   -
Автор:
Повідомлення про те, що на проспекті Гагаріна горить взуттєвий склад, надійшло до Слобідського відділу поліції о 04:05 17 лютого. Виїздом на місце події поліцейські та працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій встановили, що пожежа сталася на 1 поверсі нежитлової п’ятиповерхової будівлі, на площі близько 400 кв. метрів. Під час огляду приміщення поліцейські встановили, що попередньою причиною пожежі є підпал.
Того ж дня близько 09:30 до Слобідського відділу поліції із заявою звернулася представник господарського товариства. Жінка розповіла, що в ніч з 16 на 17 лютого невідомі підпалили орендоване нежитлове приміщення. Встановлено, що пожежа відбулася на 1 поверсі одноповерхівки, на площі близько 30 кв. метрів.
Речові докази вилучені.
Сума спричиненого матеріального збитку встановлюється.
За фактами подій слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 15 років. На даний час працівники поліції встановлюють усі обставини та осіб, причетних до скоєння кримінальних правопорушень.