У селі Іванівка на Харківщині повністю відновили електропостачання (фото)

15.12.2022 13:59   -
Новини Харківщини: У селі Іванівка повністю відновили світло

Фахівці АТ “Харківобленерго” повністю відновили електропостачання в с. Іванівка, яке розташоване поряд з Ізюмом. Про це повідомляють Харьковские известия.

У селі Іванівка зараз живе близько 100 людей – це половина від довоєнного часу. У селі не було електропостачання з початку війни, тому відновлення світла тут – це справжнє свято.

Частину села було заживлено ще минулого тижня. Через несприятливі погодні умови продовжити роботу енергетикам вдалося тільки зараз.

Головна складність робіт в цій місцевості – це міни та розтяжки, залишені російськими окупантами.

“Ми уже звикли працювати в таких умовах. Звичайно, люди нервують через відсутність світла, але ставляться з розумінням. І підходять до нас, щоб подякувати. Дехто з місцевих навіть береться трохи допомагати – щось піднести чи притримати. Всім хочеться, щоб світло з’явилося якнайшвидше”, – розповіли енергетики.

Читайте також: У Новобаварському районі Харкова усувають аварію на водоводі

Також ремонтні бригади Ізюмського РЕМ продовжують працювати в невеликій частині Ізюма, де досі немає світла. Цього тижня там було заживлено ще дві вулиці. Кажуть, працюють точково, – там, де є можливість. Так, наразі енергетики чекають дозволу саперів, щоб почати відновлювати електропостачання у селах Глинське та Забавне.