У Салтівському районі усунули дві аварії на трубопроводах

12.12.2022 17:10   -
Новини Харкова: У Салтівському районі усунули дві аварії на трубопроводах

За минулий тиждень бригади КП «Харківводоканал» усунули 130 позаштатних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання, упорядкували 90 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 16 водорозбірних колонок. Про це повідомляють Харьковские известия.

Напередодні, у неділю, аварійниками було ліквідовано 13 поривів на трубопроводах та відновлено 5 оглядових колодязів.

Зокрема, значний обсяг робіт виконали в Салтівському районі. Там ліквідували дві аварійні ситуації на трубопроводах та упорядкували оглядовий колодязь. Також по три об’єкти відновили в Новобаварському та Індустріальному районах міста.

Як повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев, у неділю ремонтники закінчили реконструкцію складного пошкодження на пр. Перемоги.

«На місці пориву розташовано кілька інженерних комунікацій, щоб не пошкодити їх, частину робіт виконували вручну. Одразу провели благоустрій місця розриття. Також завершили поточний ремонт оглядового колодязя на вул. Новопрудній. Сьогодні запланували ремонтні роботи на водоводах на вул. Клочківській, вул. 23 Серпня та вул. Ахсарова», – зазначив Андрій Цілогородцев.

Сьогодні, 12 грудня, ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» розпочали ліквідацію 21 пошкодження на мережах. Окрім Шевченківського, по три нештатні ситуації усувають у Салтівському та Новобаваському районах, по дві – у Слобідському, Холодногірському та Немишлянському.

Раніше ми повідомляли про те, що жителям деокупованих громад Харківщини продовжують підключати газопостачання.