У Салтівському районі Харкова відновлюють внутрішньобудинкові системи

21.12.2022 17:40   -
Новини Харкова: На Салтівці відновлюють внутрішньобудинкові системи

У Салтівському районі бригади КП «Харківводоканал» щодня виконують понад 150 заявок, що надходять від харків’ян. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 21 грудня, майстер ділянки Салтівського району Ірина Решетилова, ремонтники підрозділу докладають усіх необхідних зусиль та навичок для того, щоб харків’яни, які проживають в одному з найбільш постраждалих районів міста, були з водою та налагодженим водовідведенням.

«Салтівчани повертаються до своїх квартир і просять нас відновити зруйновані внутрішньобудинкові комунікації в будинках. Щодня усуваємо понад 100 дрібних пошкоджень на внутрішньобудинкових мережах та вводах, чистимо каналізаційні колодязі, міняємо запірну арматуру. Обов’язково беремо в роботу і масштабні реконструкції у будівлях, де системи були розморожені та значно пошкоджені. Зокрема, у будинку на вул. Світлій замінили 10 м мереж водовідведення та введення, по пр. Тракторобудівників відновили випуск, по вул. Валентинівській переклали 12 м систем водопостачання», – наголосила Ірина Решетилова.

За її словами, з настанням холодної погоди ремонтники управління отримують все більше заявок на прочистку каналізаційних колодязів та випусків, наприклад, сьогодні завершують обробку водовідведення на Салтівському шосе.

Майстер ділянки просить харків’ян дбайливіше ставитися до експлуатації системи стоків у своїх квартирах і не перетворювати санвузли на сміттєві баки.

Раніше ми повідомляли про те, що на деокупованій Харківщині повернули світло майже 500 абонентам.